Müşteri Gizlilik Bildirimi - gamebookers10002.com

Biz kimiz

LC International Limited, ElectraWorks Europe Limited ve ElectraWorks Limited Entain Group üyesi şirketlerdir ve bu bildirim kişisel verilerinizin neler için kullanılabileceğini açıklar.

Bölge

Kontrolör ismi

Detaylı bilgi

Birleşik Krallık (“BK”)

LC International Limited

Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue, Gibraltar, GX11 1AA

Hollanda, Avusturya, Macaristan, Lüksemburg, Finlandiya, Slovenya, Malta, Litvanya, İzlanda, Letonya, Hırvatistan ve Estonya dahil AB bölgesi.

ElectraWorks Europe Limited

Penthouse Spinola Business Centre, Number 46, St Christopher Street, Valletta, Malta, VLT 1464

Dünyanın geri kalanı

ElectraWorks Limited

Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue, Gibraltar, GX11 1AA


"Biz" veya "bize" gibi terimler kullandığımızda, bu (https://entaingroup.com/about/business-overview/our-brands/) markalarını ve Entain Group Grup'taki diğer şirketleri içerir.

Web sayfamız ya da mobil uygulamamız arayıcılığıyla hizmetlerimizi kullandığınızda, kişisel verilerinizi korumaya büyük önem verir ve bilgilerinizin güvenliğini çok ciddiye alırız. Kişisel verilerinizi korumak için, devamlı test edilen ve incelemeye tabi olan güvenlik prosedürleri gibi katı güvenlik önemlerine sahibiz. Eğer kişisel verilerinizi işleme koymamız ya da korumamız hakkında endişeleriniz varsa, ya da bu bildirim ile ilgili bir nedenden dolayı bizimle iletişime geçmek istiyorsanız, lütfen bu bildirimin altındaki iletişim bilgilerini kullanın.

Bu gizlilik bildirimi, çerez bildirimi, diğer bildirimler ya da dükkanlarda bulunan katılım şartnameleri ve sitemize ait katılım/kullanım şartnamleri ile beraber okunmalıdır.

Hakkınızda topladığımız bilgiler

Kişisel bilgilerinizi bu kaynaklardan toplarız:

  • Bizimle bir hesap açtığınızda
  • Web sayfamızı ya da sosyal medya sayfalarımızı ziyaret ettiğinizde
  • Doldurduğunuz anketlerden
  • Bizimle iletişim kurduğunuzda (e-posta, posta, telefon, dükkanda ya da Chat veya sosyal medya üzerinden)
  • Bizimle olan iletişiminizi analiz ettiğimiz zaman
  • Dahili gerekçelerle grubumuzdaki diğer şirketlerden, öncelikle iş ve hizmet gerekçeleriyle
  • Kamuya açık kaynaklardan, kamu kayıtları ya da sosyal medya paylaşımları gibi
  • Kullanımına izin verdiğiniz çerez ve cihazınızdaki takip etme araçları
  • Yasal ve yönetmeliklerle ilgili gereksinimleri yerine getirmek için üçüncü şahısların veri bankasından gelen diğer bilgiler;
  • Finansal ya da paylaşılan likidite hizmetleri, ve yasal olarak üçüncü şahıs satıcılardan alınmış müşteri listeleri gibi kaynaklardan.

Kişisel bilgilerinizin kullanılması

 

Kişisel bilgilerinizin kullanılması

Tipik Kişisel Veriler

Ayrıntılı Bilgi

Yasal zemin

Ürünlerin ve hizmetlerin koşulları

  • İsminiz, ev ve e-posta adresiniz, telefon numaranız ya da çevrimiçi kimliğiniz veya bize iletmiş olduğunuz iletişim bilgileriniz.
  • Doğum tarihiniz, Cinsiyet
  • Hesaba giriş bilgileri
  • Oyun hesap hareketi bilgileri ve ödeme yöntemleri

Sizinle aramızdaki anlaşmalardan doğacak yükümlülüklerimizi yerine getirmek için ve size, web sayfasındaki, hizmetlerdeki ya da katılım şartnamesi ve bildirimlerdeki değişiklikleri bildirmek gibi, bizden talep etmiş olduğunuz bilgileri, ürünleri ve hizmetleri temin edebilmek için.

  • Sözleşme performansı
  • Yasal yükümlülükler

 

Müşteri Hizmetleri maddeleri

  • İsim, çevrimiçi kimlik, Oyuncu Kimliği
  • İletişim bilgisi
  • Hesap notları ve iletişim, arama kayıtları 
  • Oyun hesap hareketi bilgileri ve ödeme yöntemleri
  • IP adresi, MAC adresi, Cihaz tipi, uygulamalar, konum

Size müşteri hizmetleri, sorularınıza cevap ya da endişe ve şikayetlerinize cevaplar verebilmek için.

  • Sözleşme performansı
  • Oyuncu memnuniyeti, ticari faaliyetlerimizi koruma ve sorumluluk sahibi kumar oyunu ile ilgili meşru menfaatler

Yasal ve düzenleyici yükümlülükleri yerine getirme

  • İsim, Çevrimiçi Kimlik, Oyuncu Kimliği, İletişim Bilgileri
  • Oynanan oyunlar, bahisler, kazançlar ve kayıplar, para yatırmalar ve çekmeler, ödeme yöntemleri
  • Oyunlara ilgili çevrimiçi resimler ve ekran görüntüleri
  • IP adresi, MAC adresi, Cihaz tipi, uygulamalar, konum

 

Yasal ve düzenleyici yükümlülükleri ve görevleri yerine getirmek, bunları içerebilir ancak bunlar sınırlı değildir; Kumar Yasası ve Sorumluluk Sahibi Kumar yükümlülükleri, Kara para aklamaya karşı önlemler ve terörizmle mücadele yasaları.& Bu, çerezlerin kullanımı ve çevrimiçi oyun resimleri gibi kimliğinizi tespit edebilmek için elektronik yöntemlerin kullanılmasını da içerebilir

  • Yasal yükümlülükler
  • Veri öznelerinin ve diğerlerinin hayati menfaatlerinin korunması
  • Kamu yararı için tesis edilen performans işlemleri
  • Ticari faaliyetimizi, personelimizi ve müşterilerimizi korumak için meşru menfaatler

Kimlik Kontrolleri, Yaş Kontrolleri ve Sorumluluk Sahibi Kumar

  • İsim, Çevrimiçi Kimlik, Oyuncu Kimliği, İletişim Bilgileri, doğum tarihi ve cinsiyet
  • Hesaba giriş bilgileri, ziyaret edilen web siteleri ve web sayfaları
  • Oyun hesap hareketi bilgileri ve ödeme yöntemleri
  • IP adresi, MAC adresi, Cihaz tipi, uygulamalar, konum
  • İletişim kayıtları ve hesap notları, arama kayıtları
  • Müşterilerin iyiliği hakkındaki bilgiler’
  • Alım gücü kontrolleri, kamuya açık bilgiler ve credi geçmişi gibi başka kaynaklardan bilgi alımı içerebilir
  • Görseller ve özçekimler (selfie)

Sorumluluk Sahibi yükümlülüklerini yerine getirmek için (kendini men etme kayıtları ya da müşterilerin bir oyun problemi olduğuna inanılması durumunda).  
Kimliğinizi, yaşınızı kontrol etmek ve doğrulamak ve bilgilerinizi korumak
Bu, çerezlerin kullanımı gibi, elektronik metotların kullanımını içerebilir

  • Rıza
  • Sözleşme performansı
  • Yasal yükümlülükler
  • Veri öznelerinin ve diğerlerinin hayati menfaatlerinin korunması
  • Kamu yararı için tesis edilen performans işlemleri

 

Anketlere, yarışmalara ve promosyonlara katılmak

  • İsim ya da çevrimiçi kimlik
  • İletişim bilgileri, ev adresleri, e-posta ve telefon numarası
  • İletişim tercihleri
  • Anketlere verilen cevaplar, pazarlamadaki tıklamalar, tercih edilen ürünler, sizden gelen geri bildirimler

Sizi yarışmalara davet etmek, deneyimlerinizle ilgili tarafımıza geri bildirim göndermek, promosyonlara katılmak ya da ilginizi çekebilecek ürünler ve hizmetlerle ilgili sizi haberdar etmek için.
Size ve başkalarına gösterdiğimiz reklamlarımızın etkililiğini ölçmek ya da anlamak, ve size, sizinle ilgili reklamlar gösterebilmek için.  
Direkt pazarlama iletişiminden her zaman çıkabilirsiniz.  

  • Rıza
  • Müşterilerimizin görüşlerini anlamak ve müşterilerimizle daha büyük etkileşim teşvik etmek için’

Yaşam tarzı ve demografik bakış ve profil çıkarma

  • İletişim tercihleri
  • Anketlere verilen cevaplar, pazarlamadaki tıklamalar, tercih edilen ürünler, sizden gelen geri bildirimler
  • İlgiler ve alışkanlıklar

Tercihlerinizin ve alışkanlıklarınızın, ilgi alanlarınızı ve nasıl oynadığınızı daha iyi anlayabilmek için profilinizi çizmek. 

  • Yasal yükümlülükler
  • Kamu yararı için tesis edilen performans işlemleri
  • Meşru menfaat

Hizmetlerimizi geliştirmek ve sistemlerimizin güvenli ve güncel olduğundan emin olmak

  • Oyuncu Kimliği
  • Hesaba giriş bilgileri, ziyaret edilen web siteleri ve web sayfaları
  • Oynanan oyunlar.
  • IP adresi, MAC adresi, Cihaz tipi, uygulamalar, konum
  • Mobil uygulamaları ve web sayfasını kullanım şekliniz

 

Site içeriğinin sizin ve bilgisayarınız için en uygun şekilde gösterildiğinden emin olmak için, ürün ve hizmetlerimizi devam ettirmek ve iyileştirmek için, ticari faaliyetlerimizi en iyilemek için, sistemlerimizin bütünlülüğünden emin olmak ve Bilgi Teknolojileri varlığımızı yönetmek, çalışanlarımızın verimli yönetimini desteklemek, web sayfalarımızın performansını analiz etmek ve size sizinle ilgili içerikler sunabilmek için.

Müşterilerimizle uygun, çalışan ve verimli bir etkileşime girdiğimize emin olmak için meşru menfaat

Suçu engelleme ve tespit etme,
Kayıp engelleme
Personel ve müşteri koruma

  • İsim, Çevrimiçi Kimlik, Oyuncu Kimliği, İletişim Bilgileri
  • Hesaba giriş bilgileri, ziyaret edilen web siteleri ve web sayfaları
  • Oynanan oyunlar, bahisler, kazançlar ve kayıplar, para yatırmalar ve çekmeler, ödeme yöntemleri 
  • Oyunlara ilgili çevrimiçi resimler ve ekran görüntüleri
  • IP adresi, MAC adresi, Cihaz tipi, uygulamalar, konum
  • Risk skorları, profil sıralamaları
  • İletişim kayıtları ve hesap notları

Web sayfamızı kullandığınız andaki aktif yazılım uygulamaları ve aktif işlemler, dosyalara erişim ve site ile ilgili program klasörleri de dahil. Suçu, sahtekarlığı, hırsızlığı ya da ticari faaliyetimizde ya da müşterilerimizde oluşabilecek kayıpları engelleme ve tespit etme ve web sayfamızdaki adil olmayan hareketleri ya da Genel Katılım Şartnamesi'ne ve ilgili yasalara potansiyel olarak aykırı hareketleri tespit etme ve engelleme için.
Personelimizi ve diğerlerini zarara ve kayba karşı koruma
Çerezlerin kullanımı, çevrimiçi hesap hareketleri ve ödemeler gibi çevrimiçi işlemlerinizin takip edilmesi ve kimliğinizin tespiti için elektronik yöntemlerin kullanımı buna dahil olabilir.

  • Kamu yararı için tesis edilen performans işlemleri
  • Müşterilerimizi, ticari faaliyetlerimizi ve çalışanlarımızı korumak için meşru menfaatler.

İş satımı, alımı ve hakları 

  • İsim, Çevrimiçi Kimlik, Oyuncu Kimliği, İletişim Bilgileri
  • Hesaba giriş bilgileri, ziyaret edilen web siteleri ve web sayfaları
  • Oynanan oyunlar, bahisler, kazançlar ve kayıplar, para yatırmalar ve çekmeler, ödeme yöntemleri 
  • IP adresi, MAC adresi, Cihaz tipi, uygulamalar, konum
  • Risk skorları, profil sıralamaları
  • İletişim kayıtları ve hesap notları

Yasal iddialarda bulunmak ya da savunmak ya da iş satışı

Ticari faaliyetlerimizi koruma ve savunma için meşru menfaatler

Verilerinizi paylaştıklarımız

Yasal yükümlülükleri yerine getirdiğimizden emin olmak, ya da ihtiyaçlarınıza cevap verebilmek veya sözleşme koşullarını yerine getirebilmek için kişisel verileri başka organizasyonlarla paylaşabiliriz. Kamunun menfaatine ya da bizim veya farklı tarafların meşru menfaatlerine uygun olduğuna inanmamız durumunda bilgileri başka organizasyonlarla paylaşabiliriz. Bu taraflar genelikle bunlardır:

  • sizinle veya onlarla yapılan sözleşmelerin uygulanması için, ticari ortaklar, tedarikçiler, ve alt müteahhitler;
  • promosyon mesajları almaktan açıkça vazgeçtiğinizde, kendinizi men ettiğinizde, grup şirketlerimiz ve belirli üçüncü taraflarla, bir önleme listesi paylaşarak, istenmemiş promosyon mesajlarını almanızı önüne geçmek için;
  • Entain Group ve üçüncü şahıs tedarikçilerimiz ve hizmet sağlayıcılarımızla, tabloda belirtilen herhangi bir amaçtan ötürü; Entain Group'u yasal ve düzenleyici sorumlulukları ile ilgili desteklediğinde üçüncü taraf tedarikçiler ve hizmet sağlayıcılar ile, örn. kara para aklama, sahtekarlık engelleme ve kimlik doğrulama ile ilgili hizmet sağlayıcıları vs.;
  • açıkça katıldığınızda/ kişisel bilgilerinizin bu şekilde kullanılmasına rıza gösterdiğinizde, sağladıkları servis ile ilgili olarak sizinle iletişim kurabilmeleri için belirli üçüncü taraflarla;
  • sitemizin gelişmesi ve en iyilemesi için bize yardımci olan analiz ve arama motoru sunucuları ile ve başka belirli üçüncü taraflarla;
  • hizmetlerimizin iyileştirilmesi ve en iyilenmesi için sizden geri bildirim toplayan, teşvik eden ve çevrimiçi görüş alan diğer üçüncü taraf organizasyonları.  
  • Bankalar, kredi kartı şirketleri, Spor Yönetim Kurulları ve reşit olmayan, sahte, suç içeren ya da şüpheli hareketlere karşı ya da güvenli kumar oyunu için (veya yasal, yönetmeliklerle ilgili ya da soruşturma ve koruma ile ilgili) faaliyet gösteren diğer alakalı ajansalar, ya da biz sizin böyle bir harekette bulunduğunuza inandığımızda; ve
  • düzenleyicilerimiz, kolluk kuvvetleri (yasa koruyucular) ve sahtekarlık engelleme ajansları ile hukuk danışmanlarımız. mahkemeler, ilgili bağımsız idari yargı hizmetleri, Spor Yönetim Kurulları ve fiili ya da şüphelenilen suç faaliyetlerini soruşturma, spordaki, pokerdeki, oyunlardaki standartları koruma ya da diğer düzenleyici ya da yasal amaçlı poker organizasyonuları dahil diğer yetkili kurullar,

Pazarlama gerekçeleri ile Entain Group'daki diğer üyelerle kişisel bilgilerinizi paylaşabiliriz. Açıkça bu nedenlerle ilgili olarak bilgilerinizin paylaşımını onaylamadığınız/rıza göstermediğiniz sürece diğer üçüncü şahıslarla verilerini paylaşamayız.

Bu durumlarda da üçüncü şahıslarla bilgilerinizi paylaşabiliriz:

  • şirketimizi ya da varlıklarımızı satmaya karar verdiğimizde, bu durumda kişisel bilgilerinizi bu şirketi ya da varlıkları alan tarafla paylaşırız;
  • Entain Group'taki ya da bir veri kontrolöründeki veya herhangi bir grup birimindeki bir tasfiye durumunda (örneğin bir idare ya da resmi tasfiyede);
  • biz ya da tüm varlıklarımız, bir üçüncü tarafca satın alınırsa, bu durumda müşterilere ait kişisel veriler de transfer edinlen varlıklar arasında yer alır;
  • web sayfası kullanım şartlarını uygulama ve tatbik etme;
  • bizim, çalışanlarımızın, müşterilerimizin ya da başkalarının haklarını, mülkiyetlerini ya da güvenliğini korumak için.  Buna, çalışan ya da müşteri güvenliği, suç engelleme, sahtekarlığa karşı koruma ve kredi riski azaltımı amaçlarda çalışan diğer şirketler ve organizasyonlarla bilgi paylaşma da dahildir.
  • eğer bir yasa veya düzenleme yükümlülüğünden dolayı, ya da bir başka sahtekarlık veya suç engelleme ile ilgili bir nedenden dolayı kişisel bilgi açıklama veya paylaşmakla yükümlü olduğumuzda;
  • Birleşik Krallık'ta bulunuyorsanız, müşteri olmadan önce bir kimlik kontrolü yaparız, ya da Lisans Şartnamesi uyarınca finansal durumunuzu kontrol ederiz. Bunu yaparken bilgilerinizi bir Kredi Referans Ajansı ile paylaşırız ve bu kredi dosyanızda “yumuşak” bir ayak izi bırakır. Bu ajansın bilgilerinizi nasıl sakladığı ve kullandığı ile ilgili detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz: https://www.callcredit.co.uk/legal-information/bureau-privacy-notice; ve
  • Kendinizi kumardan men ettiğinizde, kendini men etme sürecinizi desteklemenin önemli olduğuna inandığımızda düzenleyicilerle ve alanımızdaki diğer şirketlerle bu bilgiyi paylaşabiliriz.

Sorumluluk sahibi oyun kurallarına uyma

  • Entain olarak sorumluluk sahibi oyuna büyük önem vermekteyiz. Entain Group'taki markalarla ve sorumluluk sahibi kumar oyunu gereksinimlerini yerine getirmek üzere diğer organizasyonlarla bilgilerinizi paylaşabiliriz.
  • Kumar oyunlarından zarar görmekte olanları olabildiğince erken tespit etme, ve hesaplarına belirli kısıtlamalar koyarak onları kumar oyunlarından uzaklaştırmak bizim bir yükümlülüğümüzdür; önlemler para yatırma limitleri, ürün limitleri, hesabı sadece belirli ürünler / zamanlarda / periyotlarda kullanabilme ile kısıtlama olabilir. ’Bu yükümlülükleri yerine getirmek için, müşterilerin hesap hareketlerini analiz edebilir ve ürünlerimiz ve markalarımızdaki finansal durumları ve davranışları değerlendirebiliriz, ve bu hesaplarda belirli kararlar alınması sonucunu doğurabilir. .Lütfen daha fazla bilgi için web sayfamızda bulunan alım gücü bölümüne bakın.
  • Potansiyel olarak zorluk yaşama yolunda giden oyuncuları fark etme ve onları dijital olarak tespit etmeye yönelik yenilikçi sistemler üzerinde de çalışmaktayız. Oyuncuları tespit etmek için sistemler kullanırız (oyuncuların cihazlarındaki çerezler veya sizden gönderilen görseller kullanılarak) ve dahili olarak sizinle faaliyetlerinizdeki riskler üzerine daha iyi iletişim kurabilmek için sistemler geliştiririz.’ Riskleri tespit etme ya da alım gücünü belirleyebilmek için başka kuruluşlarla da bilgi alışverişi yapabiliriz ve diğer kumar operatörleri ile nasıl etkileşiminize bakabilir ya da bireylere direkt olarak yardım edebiliriz.

Tüm bu durumlarda, oyuncularımızın sorumluluk sahibi bir şekilde kumar oynaması ve kişisel bilgilerin korunmasına dair yükümlülüklerimizi son derece ciddiye aldığımızdan emin olabilirsiniz.    Verilerinizin korunması için her zaman en uygun önlemleri ve kontrolleri kullanırız.  

Kişisel bilgilerinizi saklama süremiz

Veri Tipi

Tipik Koruma Süresi

Bilgi

Müşteri Arama kayıtları

3 yıl

Duruma göre, daha uzun bir saklama süresi olabilir

Müşteri Verileri

Hesabınız kapatıldıktan sonra başlayan 7 yıllık bir süre

Hesabınızla ilgili kişisel bilgileri veri koruma yasalarına uyar bir şekilde saklamaya devam ederiz (i) sizin bilgilerinizi kumar oyunları veya vergi yasaları uyarınca saklamaya zorunlu olduğumuz durumlarda ve (ii) yasal haklarımızı kullanmak ve korumak için
Eğer kendinizi men etme kaydınız varsa, kendini men etme süresi daha kısa olsa da, bu işlemin kaydı müşteri profilinizde daha uzun bir süre saklanır.

Örneğin belirli bir düzenleme yükümlülüğünü yerine getirmek için, bir suç soruşturması nedeni ile, bir dava için veya bir şikayeti çözmek için yukarıdaki süreler uzatılabilir

Kişisel bilgilerinizi transfer edebileceğimiz yerler

Zaman zaman, servis sağlayıcılar, Entain Group üyeleri ve beraber çalıştığımız organizasyonlar, BK ve EEA ülkelerindeki gibi kişisel veri koruma standartlarına sahip olmayan BK ve Avrupa Ekonomik Alanı olmayan ülkelerde yer alabilir. Ancak, kişisel verilerinizin korunması için gerekli olan korumların yerinde olduğuna emin olmak için her zaman tüm gerekli önlemleri alırız. Ayrıca servis sağlayıcıların bizimle uyumlu işlem anlaşmalarına girmelerini sağlayarak kişisel verilerinizin ilgili veri koruma yasalarına uygun bir şekilde işleme konulduğundan emin oluruz. Bu mekanizmalarla ilgili detaylı bilgi burada bulunabilir ancak uluslararası transferlerle ilgili detaylı bir sorunuz varsa lütfen bizimle aşağıdaki e-posta adresinden iletişime geçin: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection_en.

Güvenlik

Güvenlik düzenlemeleri, standartları, ilkeleri ve gizlilik yasalarına uymayı son derece ciddiye alırız ve kişisel verilerin gizlilik, bütünlülük ve mevcudiyetini sağlayacak güvenlik önlemlerini destekleriz. Elimizde bulunan kişisel verilere izinsiz giriş, değiştirme, açığa çıkarma ya da yok etme gibi eylemlerin gerçekleşmesini engellemek üzere müşteri verilerini korumaya yönelik gerekli organizasyonla ilgili, teknik ve yönetimsel önlemler almaktayız.

Bir müessese olarak, güvenlik duvarlı sunucu merkezlerimiz. şifreli web sayfalarımız vardır ve ISO27001:2013 sertifikası bulundurmaktayız. Alt kuruluşlarımız, acentalarımız, üye şirketlerimiz ve tedarikçilerimizin de ticari faaliyetlerinde gerekli güvenlik önlemlerini aldığına emin olmak için gerekli adımları atarız.

Size, sitemizin belirli bir bölümüne giriş yapmak üzere bir şifre verdiğimizde (ya da bu şifreyi siz belirlediğinizde), bu şifreyi gizli tutmak sizin sorumluluğunuzdadır. Şifrenizi asla bir başkası ile paylaşmanızı istemeyiz.

Ne yazık ki, internette bilgi paylaşımı tamamen güvenli değildir. Kişisel verilerinizi korumak için elimizden gelenin en iyisini yapmamıza rağmen, sitemize ulaşan verilerinizin güvenliğini garanti edemeyiz; bilgi iletimi sizin sorumluluğunuzdadır. Bilgilerinizi aldığımız zaman, izinsiz giriş denemelerini engellemeye yönelik katı prosedürler ve güvenlik özellikleri kullanırız.

Çerezler

Sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek gibi pek çok amaçla çerezleri kullanmaktayız. Çerez kullanımı ile ilgili ayrıntılı bilgi için lütfen Çerez Bildirimi'ne bakın.

Pazarlama iletişimi ve tercihleriniz

İlk olarak kişisel bilgilerinizi topladığımız zaman, size ürünlerimiz ve hizmetlerimiz ile ilgili gelecekte bizden ne şekilde haberler almak istediğinizi sorarız. Bu normalde bir formdaki ya da web sayfasındaki kutuları işaretleyerek gerçekleşir ve her zaman geri çekilebilirsiniz.

'Çekilmek' nedir?

Çekilmek tabiri, kişilerin istenmeyen ürün ve hizmet bilgileri almayı engelleme şekillerini ifade eder. Bu işlem genelde tele-pazarlama, e-posta pazarlama ve direkt e-posta gibi doğrudan pazarlama yöntemleri ile ilgilidir.

*'Çekilmek', bahis ya da hesap yazışmaları gibi esas müşteri iletişiminden çekilmek anlamına gelmez.

Pazarlama yazışmalarından nasıl çekilebilirim?

Teklifler, promosyonlar, etkinlikler hakkında bilgi ve hesap kullanımınıza bağlı size özel yazışmalar almak istemiyorsanız, ulaşılamaz olma talebinizi bize iletebilirsiniz:

  • Size gönderilen herhangi bir pazarlama yazışmasında yer alan “aboneliği kaldır” seçeneğini kullanarak
  • hesap ayarlarında tercihlerinizi değiştirmek
  • Müşteri hizmetler departmanı ile irtibata geçmek.

Benden ne bilgiler istenir?

Size istenmeyen yazışmalar göndermemek için sizden aşağıdaki bilgilerden olabildiğince çoğunu göndermenizi isteriz:

  • Tam adınız
  • Hesap numaranız
  • Sizinle nasıl iletişime geçtiğimiz, örn. e-posta, SMS ya da posta
  • Sizinle iletişime geçtiğimiz cep telefonu numarası ya e-posta/posta adresi
  • Mesajın geldiği cep telefonu numarası ya da e-posta adresi
  • İletişime geçildiğimiz tarih(ler) ve zaman(lar)
  • Göndermiş olduğunuz mesajların kopyası (örneğin müşteri hizmetleri ekibine gönderilen ekran görüntüsü ya da iletilen e-posta)

Haklarınız

Hakların tanımı

Hak 1
Erişim hakkı

Bilgilerinizi nasıl kullandığımız ve haklarınızla ilgili açık, şeffaf ve kolayca anlaşılabilir bilgilendirilme hakkınız vardır.

Hak 2
Bilgilendirme hakkı

Tarafımızca tutulan kişisel verilerinize erişebilme hakkınız.

Hak 3
Düzeltme hakkı

Sizinle ilgili elimizde bulunan doğru olmayan herhangi bir bilgiyi düzeltme hakkınız.

Hak 4
Silinme hakkı

Sizinle ilgili elimizde bulunan doğru olmayan herhangi bir bilgiyi sildirtme hakkınız.  Bu hak ancak bu durumlarda geçerlidir (örnek): elimizdeki kişisel veriyi artık toplama amacımız için kullanmamıza gerek kalmamıştır; ya da sizin rızanıza dayalı bir bilgi kullanımında rızanızı geri almanız; ya da verilerinizi kullanım şekline karşı çıkmanız (aşağıdaki Hak 6 ile paralel olarak). Bu hak mutlak değildir, meşru ve ağır basan nedenler varsa geçerli değildir.

Hak 5
İşleme alınmaya karşı çıkma

Belirli durumlarda, sizin hakkınızda elimizde tuttuğumuz bilgilerin işleme alınma şeklini kısıtlama hakkınız.  Bu hak ancak bu durumlarda geçerlidir (örnek): elimizdeki kişisel verilerinizin doğruluğuna dair bir itirazınız olduğunda; ya da kişisel verilerinizin silinme hakkına sahip olduğunuzda ancak bunun yerine işleme alınmayı kısıtlamayı tercih ettiğinizde; ya da elimizdeki kişisel veriyi artık toplama amacımız için kullanmamıza gerek kalmadığında ancak veriye yasal iddialar nedeniyle ihtiyacınız olduğunda. 

Hak 6
Veri taşınabilirlik hakkı.

belirli durumlarda, bize vermiş olduğunuz kişisel verileri, strüktüre edilmiş bir şekilde yaygın kullanılan ve makina tarafından okunabilen bir formatta bizden alabilme hakkınız.  Talep edildiği takdirde bu verileri başka bir organizasyona iletmemizi de bizden isteyebilirsiniz.

Hak 7
İşleme konulmaya karşı çıkma hakkı

Elimizdeki verilerinizi işleme koymaya karşı çıkma hakkı, bu verilerin meşru menfaat için işleme konulması gerektiği durumları içerir, ancak eğer siz bu verilerin işleme konulmasının kendi haklarınızı çiğnediğini ya da yasal iddiaların tesis edilmesi ve korunması için meşru zemin olduğunu göstermeniz durumu ile ilgilidir.

Hak 8
Profil çıkarma gibi otomatik kararlara dahil olmama hakkı

Profil çıkarma gibi, sizinle ilgili yasal bir duruma etki eden ya da benzer bir şekilde sizi önemli bir şekilde etkileyen tamamen otomatik gerçekleşen bir işleme itiraz etme hakkınız ile ilgilidir.

Hak 9
İzninizi geri çekme hakkı.

Kişisel verilerinizi kullanmamız gereken bir duruma ait rızanızı geri çekme hakkınız (örn. hizmetlerimiz ve ürünlerimizle ilgili size promosyon bilgileri göndermemiz). 

Hak 10
Şikayette bulunma hakkı

İlgili Veri Koruma Denetim Birimi'ne şikayette bulunma hakkınız vardır.

  • Birleşik Krallık - Information Commissioner's Office (https://ico.org.uk/)
  • AB bölgesi -, Avusturya, Macaristan, Lüksemburg, Finlandiya, Slovenya, Malta, Litvanya, İzlanda, Letonya, Hırvatistan ve Estonya dahil - Information and Data Protection Commissioner (https://idpc.org.mt/) ya da ulusal veri koruma biriminiz
  • Dünyanın geri kalanı - Gibraltar Regulatory Authority (https://www.gra.gi/)

Bizimle ya da veri koruma memurumuzla iletişime geçin

Bu bildirim ile ilgili sorularınız varsa, ya da haklarınız ile ilgili daha fazla bilgi almak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin:

dataprotection@entaingroup.com.

Veri koruma memurumuza yukarıdaki adresten ya da dataprotectionofficer@entaingroup.com adresine e-posta atarak ulaşabilirsiniz..

Bu gizlilik bildirimi ile ilgili sorularınız, yorumlarınız ve dileklerinizi bize iletebilirsiniz

Bu gizlilik bildirimindeki değişiklikler

Bu gizlilik bildiriminde ileride yapılacak tüm değişiklikler bu sayfada yayınlanmalıdır ve uygunsa, e-posta ile size bildirilmelidir. Lütfen düzenli olarak bu gizlilik bildiriminde bir yenilik ya da değişiklik olup olmadığını kontrol ediniz.

Bu bildirimin son incelenme ve güncellenme tarihi: Mayıs 2021